Vacature Building Manager | Regio Mechelen


Je ondersteunt de Property Manager bij het technisch, financieel en administratief beheer van bedrijfsmatig vastgoed.

Functieomschrijving

Je ondersteunt de Property Manager bij het technisch, financieel en administratief beheer van bedrijfsmatig vastgoed. Zo bezoek je regelmatig de verschillende gebouwen en de huurders (bij preventieve en onderhoudswerken, klachten van huurders of noodoproepen), je volgt de interventies op en dit samen met onze Customer Service Desk en je superviseert de werken. Daarnaast help je bij de administratieve en financiële opvolging van uw dossiers in samenspraak met de Property Manager. Je werkt nauw samen met de andere interne diensten en rapporteert rechtstreeks aan de Property Manager.

Profiel

  • Je bent facilitair en/of technisch onderlegd en beschikt bij voorkeur over enige relevante ervaring van 3 à 5 jaar in gebouwenbeheer of technische gebouwaangelegenheden. 
  • Je genoot een hogere opleiding (bachelor) en bent een pragmatische organisator die de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid kan voorleggen om verschillende en vaak onverwachte situaties efficiënt aan te pakken. 
  • Je hebt affiniteit met hard services, o.a. voor techniek en bouwtechnische aspecten. 
  •  Naast een sterke zin voor verantwoordelijkheid ben je een teamplayer en onderscheidt je je tevens door jouw contactvaardigheid alsook je vlotte en assertieve communicatiestijl.
  • Ervaring met mede-eigendom wordt als een pluspunt ervaren.
  • Een goede kennis van het Frans en het Engels is een must. 
  • De kennis van de courante pc-toepassingen (MS Office) vervolledigen jouw profiel.

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven. Naast een boeiende, gevarieerde uitdagende job met verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen, o.a. wagen, maaltijd-, ecocheques,…

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail