$type=ticker$cls=4$c=6$hide=page

$type=slider$sn=0$l=0$c=6$au=0$cm=0$show=home

QUARES Recruitment Nieuws_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Vacature Business Park Manager | Regio Oost-Vlaanderen


Als duurzaam business park manager werk je aan een lange termijn samenwerking waarbij je fungeert als communicator, bemiddelaar en aanjager van samenwerkingsinitiatieven tussen de bedrijven enerzijds op de toegewezen bedrijventerreinen en de overige stakeholders anderzijds (gemeenten, belangenpartijen).

Samen met de VZW, waarvan je het dagelijks beheer uitvoert, zal je instaan als eerste aanspreekpunt voor de bedrijven en de overheid. Een vlotte en creatieve communicatie vormt hierin de rode leidraad. Je onderhoud de contacten met de gevestigde bedrijven en detecteert hierdoor mogelijkheden tot samenwerking met elkaar of overkoepeld voor het bedrijventerrein. Hiervoor ga je proactief te werk en neem je initiatieven voor het opzetten van financiële haalbaarheden en praktische uitvoeringen. Projecten worden dan ook vaak vanuit de parkmanager aangestuurd en opgezet.

Je hebt een brede kennis en interesseveld in duurzaamheid. Energietransitie, circulaire economie, duurzame mobiliteit en biodiversiteit zijn voor jou geen onbekende begrippen. Vanuit de schaalgrootte bij Quares worden bovenstaande onderwerpen doorvertaald in het aanbieden van gemeenschappelijke diensten voor de bedrijven, steeds met het oog op ons hoger doel.

Visie: In dialoog met de stakeholders geven wij vorm aan toekomstbestendige bedrijventerreinen die weerbaar en wendbaar zijn voor verandering.

Missie: Wij faciliteren samenwerkingen op bedrijventerreinen waardoor we de haalbaarheid van innovatieve oplossingen maximaliseren met als doel de gebruiks- en systeemwaarde van een locatie te vergoten.

Vanuit Business Park Management willen wij:
 • Actoren, ideeën en oplossingen verbinden
 • Dichtbij zijn om snel te anticiperen op wijzigingen
 • Expertise poolen om richtinggevend te zijn
 • Grensverleggend op zoek gaan hoe het samen beter kan

Functieomschrijving

 • Je vormt het centraal aanspreekpunt voor eigenaars, gebruikers, leveranciers alsook voor de overheid.
 • Je bundelt relevante onderwerpen met oog op en affiniteit met de regio en verwerkt deze in trimestriële nieuwsbrieven. Je geeft hierbij ook de nodige input op de websites van de betreffende bedrijventerreinen en zorgt ervoor dat deze steeds actueel staat.
 • Je plant en organiseert evenementen waarbij je zowel organisatorisch als financieel de lead neemt.
 • Je bouwt een breed netwerk aan relevante contacten op en woont hiervoor de nodige bijeenkomsten bij.
 • Je spreekt vlot en duidelijk voor verscheidene doelgroepen en bent in staat, na een opleidingsperiode, infosessies te geven.
 • Je bent een strategisch denker en zet jaarplanningen uit op basis van de zelf te organiseren behoefteanalyses bij de gevestigde bedrijven.
 • Je bent een vlot en sociaal persoon en past zich aan naar de gesprekspartner tijdens kennismakingsgesprekken bij de bedrijven. Je weet hoe je het contact kan onderhouden en neemt een proactieve klantenbenadering aan.
 • Je organiseert, coördineert en bereidt het gestructureerd overleg met de stakeholders voor, waarbij je vaak ook als woordvoerder fungeert.
 • Je bent hands-on en maakt halfjaarlijks een update van het bedrijventerrein waarbij je er steeds voor zorgt dat er een actuele bedrijvenlijst is en een statusupdate van de gevestigde en leegstaande kavels. Je brengt via visueel materieel de beeldkwaliteit in kaart en doet voorstellen naar optimalisatie signalisatie, geïntegreerd groenbeheer met een duidelijke visie op biodiversiteit, het bundelen van faciliteiten zoals een gemeenschappelijke fietsenstalling, gemeenschappelijke parking,…
 • Je hebt een vlotte pen en schrijft na elk evenementen of actie een persartikel uit zodoende dat het begrip Business Park Management een bredere naamsbekendheid krijgt.
 • Je initieert gezamenlijke aankopen die reeds aanwezig zijn omwille van de schaalgrootte van Quares en detecteert nieuwe samen aankopen die relevant zijn voor het bedrijventerrein. Het opmaken van de prijsvergelijking tot het afsluiten en rapporteren van de afgesloten contracten, vallen onder jou bevoegdheid. Een goede en correcte verhouding met onze partner-leveranciers is hierbij van cruciaal belang.
 • Je analyseert en werkt een gedetailleerd plan van aanpak uit voor de toegewezen subsidies op de bedrijventerreinen. Hierbij hou je de te respecteren deadlines in de gaten en schrijft op vastgelegde data’s rapportages over de vooruitgang en finalisatie van de subsidie.
 • Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijks bestuur van de VZW per bedrijventerrein in jouw beheer. Hiervoor organiseer je de jaarlijks algemene vergadering waarbij je de jaarrekening en de begroting voorlegt, je zorgt voor een vlotte opvolging van de incasso wat betreft lidmaatschapsbijdrage, je houdt de vinger aan de pols bij het opvolgen van betalingen van en naar de VZW, hiervoor werk je nauw samen met de interne alsook de externe boekhouding, indien nodig voer je een energieboekhouding uit op de bedrijventerreinen waar dit van toepassing is.
 • Je bent meestal actief buitenshuis (met vaste tijdsstippen per bedrijventerrein).
Werkomgeving: regio Oost –en West Vlaanderen

Profiel

Voel je je aangesproken tot dit profiel, maar beschik je niet over alle bovenstaande vaardigheden? Je komt terecht bij Quares, een jong, dynamisch en energiek bedrijf waar wij jouw bijstaan en coachen om elke dag opnieuw een nieuw inzicht te verwerven en dit toe te passen binnen jouw functie. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en voor het Business Park Management is er een volledig interne opleiding voorzien.

Wij zijn op zoek naar een profiel dat zich kan meten aan volgende eigenschappen:
 • Sociale skills
 • Punctueel op administratie
 • Een vlotte pen
 • Creatief en innovatief
 • Positieve mindset
 • Leergiering omtrent duurzame trends
 • Praktisch en hand-on mentaliteit
 • Zin voor verantwoordelijkheid
 • Betrouwbaar en zelfstandig
 • Flexibel
 • Basis financieel inzicht
 • Zin voor verantwoordelijkheid
 • Kennis van de courante pc-toepassingen (MS Office,…)

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven. Naast een boeiende, gevarieerde uitdagende job met verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen, o.a.
wagen, maaltijd-, ecocheques,…

$show=home

$show=/p/zoekertjes.html$type=grid$m=0$rm=1$sn=0$c=14$p=1

$show=op-deze-pagina-vind-je-al-onze.html$type=blogging$au=0$cm=0$l=0$c=10$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=op-deze-pagina-vind-je-al-onze.html

$show=/p/vacatures.html$type=two$au=0$cm=0$rm=1$sn=1$c=10$p=1

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/vacatures.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

faq,3,in de kijker,17,ingevuld,11,nieuws,13,nieuwsbrief,1,vacatures,7,zoekertjes,6,
ltr
item
Quares Recruitment: Vacature Business Park Manager | Regio Oost-Vlaanderen
Vacature Business Park Manager | Regio Oost-Vlaanderen
https://3.bp.blogspot.com/-ncgkees0YzQ/XEWueKZ7LEI/AAAAAAAAACw/R8Lqrw3AqDEShjTYttU09uL3ni-GkuKxACLcBGAs/s640/shutterstock_104330402.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-ncgkees0YzQ/XEWueKZ7LEI/AAAAAAAAACw/R8Lqrw3AqDEShjTYttU09uL3ni-GkuKxACLcBGAs/s72-c/shutterstock_104330402.jpg
Quares Recruitment
https://jobs.quares.be/2018/12/vacature-business-park-manager-regio.html
https://jobs.quares.be/
https://jobs.quares.be/
https://jobs.quares.be/2018/12/vacature-business-park-manager-regio.html
true
5831678057844786946
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy