Alle Quari's voor kom op tegen Kanker - € 15.000 opgehaald tijdens de jaarlijkse bedrijfsuitstap


















Een geslaagde bedrijfsuitstap waar spel, plezier en een warm hart de ingrediënten zijn voor een perfecte dag!

De maand september staat in het geheugen gegrift van elke Quari, het is de maand waarop we met het voltallige Quares team eropuit trekken voor een ganse dag en nacht vol spel en plezier. Ook dit jaar was het niet anders en trokken we erop uit naar de Vlaamse Ardennen.

De voormiddag werd kleurrijk gestart met de verkoop van honderden roze en witte azalea's voor Kom Op Tegen Kanker. Samen met alle collega's gingen we deur aan deur bij de bewoners en zamelden we voor € 15.000 in om kankeronderzoek te steunen. Ook de bedrijven op onze bedrijventerreinen in beheer deden volop mee en zwengelde met plezier dit bedrag aan.

Na een lichte lunch ontdekten we vol goede moed met de fiets de schoonheid van de Vlaamse Ardennen. GPS-opdrachten gedurende de rit zorgden voor heel wat hilarische foto's en samen beklommen we per team de koppenberg.

Na een geslaagde namiddag werden we verwacht in Oudenaarde om de avond in stijl te starten met het goedkeurend oog van John Travolta en Olivia Newton John. Iedereen knap verkleed in Grease stijl en de stemmen werden gesmeerd voor de karaoke.

Kortom, weer een editie om niet snel te vergeten...

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail