Duurzaam beheren van vastgoed betekent ook rekening houden met een biodivers groenbeheer













Van inspiratie naar creativiteit door een kleurrijk pallet van beplanting - van klassiek naar biodivers groenbeheer

Bij Quares geloven we 100% in het verduurzamen van vastgoed. Dit omdat gebouwen voor 40% verantwoordelijk zijn aan de globale uitstoot van CO². 

Naast het creëren en implementeren van nieuwe businessmodellen voor de energietransitie, het hands-on aan de slag gaan met de circulaire economie, werden we ons bewust van het eentonige groenbeheer met in de hoofdrol een strakke buxushaag en een kort gemaaid gazon. 

Professioneel vastgoed is niet alleen meer de stenen op een strategisch gelegen locatie, professioneel vastgoed is een plaats waar mensen werken en leven. Een plaats om naast een maandelijkse salaris een portie inspiratie te ontwikkelen. Waar men pieken en dalen ervaart tijdens periodes van drukte. 

Natuur is een buffer tussen drukte en rust, een plaats van inspiratie en creativiteit door de kleuren om ons heen. 

Quares ondertekende hiervoor mee de Green Deal "Biodiversiteit op bedrijventerreinen" en wil hiermee op ontdekking gaan en over de haag kijken welke schoonheid de natuur te bieden heeft naast het kortgeschoren buxusplatform. 

De middaglunch doorbrengen tussen een kleurrijk pallet aan luchtzuiverende beplanting of met het uitzicht op de geasfalteerde parking, de keuze bij ons is snel gemaakt...

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail