Vacature Office Manager vastgoedkantoren | Mechelen en Sint-Niklaas (ingevuld)


Deze vacature werd ondertussen ingevuld. Een overzicht van al onze openstaande vacatures vind je hier

Office Manager, Management Assistant of Head of Alles: ben jij diegene die bij Quares ‘alles’ zal doen? Heb jij genoeg power om onze makelaars de baas te kunnen? En weet jij daarbij ook nog eens het team te enthousiasmeren? Heb je ervaring met ‘alles’? Dan is deze vacature bedoeld voor jou!

Functieomschrijving

Als makelaar zijn wij gespecialiseerd in de verhuur en de verkoop van bestaand kwalitatief residentieel vastgoed en nieuwbouw. Onze portefeuille bestaat momenteel uit een 380-tal vastgoedobjecten.

Voor onze beide kantoren Mechelen en Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een gezamenlijke Office Manager (met een gelijke tijdsverdeling tussen beide kantoren). Je bent dus de spil die beiden kantoren draaiende houdt, de lijm tussen de administratie en sales, de velcro tussen prestatie en recreatie. Je ontvangt de klanten met de glimlach en beheert de dossiers en het materiaal met zorg. Je ziet zelf werk of losse eindjes liggen. Je onthoudt verjaardagen en vergeet overuren. Je bent verantwoordelijk genoeg om met een losse sfeer om te kunnen. Je staat als een brug tussen de makelaars en de klanten, maar ook tussen het team en de directie.

Profiel

Wij zoeken iemand met de volgende kenmerken:
  • Je bent ordelijk en nauwkeurig
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden
  • Je hebt kennis van de vastgoedbranche
  • Je hebt bij voorkeur reeds ervaring in de vastgoedsector
  • Je bent flexibel en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je woont bij voorkeur centraal tussen Mechelen en Sint-Niklaas 
Kortom; wij zoeken een superheld! Ben jij dat? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Ons aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Momenteel hebben wij een team van een 15-tal jonge, hardwerkende mensen die zich binnenkort afvragen hoe ze het in godsnaam ooit deden zonder jou. Want jij doet immers ‘alles’.

Je kan rekenen op een aantrekkelijke vergoeding met dynamisch elementen. Daarnaast voorzien wij ook in specifieke opleiding en coaching. Dit zowel intern als extern zodat u altijd van alle nieuwigheden op de hoogte blijft.

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail