Uitreiking CIB awardsCIB Vlaanderen, de vertegenwoordiger van de Vlaamse vastgoedsector, reikte donderdagavond 23 mei 2019 in Tour & Taxis de prestigieuze Real Estate Awards uit. Met deze prijzen stimuleert én inspireert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

CIB Vlaanderen ging op zoek naar sterke ondernemersverhalen. Een onafhankelijke jury boog zich over de ingediende dossiers en duidde in elke categorie (Vastgoedondernemer en Vastgoedbelofte) drie finalisten aan. Gisterenavond bepaalde het publiek – zo'n 500 vastgoedmakelaars – via live stemming mee wie uiteindelijk met een prijs ging lopen.

Anneleen Desmyter van Quares werd genomineerd als één van de drie finalisten in de categorie vastgoedondernemer van het Jaar. Hieronder kan je haar introductiefilpje terugvinden:


Uiteindelijk ging de prijs naar Immo VL uit Geel. Van harte proficiat aan de collega ondernemer. Anneleen maakte er samen met enkele collega's alvast nog een gezellige avond van.Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail