Vacature Property ManagerJe bent verantwoordelijke voor het technisch, financieel en administratief beheer van bedrijfsmatig vastgoed verspreid over Vlaanderen. Zo ben je eindverantwoordelijke naar de klant/eigenaar toe. Samen met je Building Managers en de Service desk stuur je de interventies aan. Daarnaast superviseer je de administratieve en financiële opvolging van je dossiers in samenspraak met het team en het afdelingshoofd. De rapportering aan de klant/eigenaar behoort eveneens tot je verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de andere interne diensten en rapporteert aan de Head of Property Management.

Profiel
Je beschikt over een bachelor/universitair diploma en over minimaal 5 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie bij een vastgoedbelegger of beheerder. Je bent een pragmatische organisator die de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid kan voorleggen om verschillende en vaak onverwachte situaties efficiënt aan te pakken. Het consequent rapporteren en systematisch analyseren van dossiers is je niet vreemd. Naast een sterke zin voor verantwoordelijkheid en ben je een teamplayer en onderscheid je je tevens door je contactvaardigheid alsook je vlotte en assertieve communicatiestijl. Een goede kennis van het Frans en het Engels is een meerwaarde. De goede kennis van de courante pc-toepassingen (MS Office) vervolledigen je profiel.

Aanbod
Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven.

U kan rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen, o.a. bedrijfswagen, maaltijdcheques,…


Contactgegevens
Quares Property Management NV, ter attentie van Igna Linten, Head of Quares Property Management. E-mail: vacature@quares.be
Hoofdzetel - Mechelen Campus, Schaliënhoevedreef 20j, 2800 Mechelen                                                 

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail