Vacature Marketing Coördinator

Als Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de marketingactiviteiten voor de Quares groep. Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Quares is als multidisciplinaire dienstverlener uniek in de vastgoedsector.

Werkomgeving

Je komt terecht in een jong, dynamisch team en werkt voornamelijk vanuit ons kantoor op een toplocatie in Antwerpen. Daarnaast ben je op regelmatige basis ook te vinden in onze andere kantoren in Mechelen en Sint-Niklaas.

Functiebeschrijving

Als Marketing Coördinator bouw je mee aan de branding van Quares en zorg je dat we “top of mind” zijn bij onze klanten en partners.

Je werkt een marketing- en communicatieplan uit op groepsniveau en bent verantwoordelijk voor de implementatie ervan. Dit doe je door de volledige uitwerking en coördinatie van de opmaak van onze media- en marketingtools. 

Jij beheert alle digitale communicatiekanalen zoals de website, smartblog, nieuwsbrieven en onze social media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn). Je waakt hierbij over timing en budget zodat alle acties op een efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden met het vooropgestelde “boomeffect” als gevolg.

Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de marketing strategie, de huisstijl, alsook de grafische vormgeving van alle geprinte en digitale media.

Profiel

  • Je hebt een bachelor niveau (Marketing/Communicatie) en minstens 3 jaar relevante ervaring.
  • Je hebt een zeer goede talenkennis (Nederlands, Engels en Frans) en communiceert helder met je vlotte pen.
  • Je hebt een grondige kennis van alle online en offline mediakanalen en ook Indesign, Photoshop, Illustrator zijn jou niet vreemd. Je komt hierdoor grafisch sterk uit de hoek.
  • Interesse in vastgoed is een absolute plus.

Je bent een commerciële en klantgerichte creatieveling met oog voor presentatie die steeds gaat voor kwaliteit. Je komt volledig tot je recht in een omgeving waar je moet multitasken en met veranderende prioriteiten omgaan. Je bent gedreven, enthousiast en neemt graag initiatief.

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven. Naast een boeiende, gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen, o.a. maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, laptop, gsm en opleidingen.

Contactgegevens

Quares Agency Services, ter attentie van Maaike Lammar – HR Officer.E-mail: vacature@quares.be

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail