Vacature Technisch Manager Nederland


Quares staat voor Quality Real Estate Services. Een uitgesproken klemtoon op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Die zorgt ervoor dat we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. Onze all-round dienstverlening vertrekt vanuit 4 business lines, zijnde Immo Services, Property Services, Community Services en Investment Services.

Zo kunnen we expertise en ervaring op maat garanderen. Een persoonlijke touch is steeds inbegrepen.

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een Technisch Manager. Heb jij een technisch hart en ervaring in een vergelijkbare positie bij een vastgoedbeheerder, aannemer of projectontwikkelaar? Vind jij het een leuke uitdaging om technische belangen af te wegen met de commerciële belangen van vastgoedeigenaren en hun gebruikers? Dan bieden we jou een mooie kans in ons team in Amsterdam!

Wat ga je doen?

In de functie van Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor de technische managementactiviteiten van een groeiende portefeuille bestaande uit kantoren, winkels en logistiek vastgoed. Samen met een hecht team dat bestaat uit diverse specialisten met een ruime ervaring draag je zorg de dagelijkse exploitatie voor diverse opdrachtgevers.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de gebruikers alsook de eigenaren van het vastgoed. Je houdt huurder overleggen en vergaderingen met gebouw gebonden leveranciers. Je houdt je daarnaast bezig met het opstellen van (meerjaren-) onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. De aanbesteding, aansturing en coördinatie van onderhouds- en vervangingswerkzaamheden behoort ook tot jouw taak, alsmede het monitoren van onderhoudswerkverplichtingen van huurders. Je maakt deel uit van een compact team dat geleid wordt door het Head of The Netherlands.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevant HBO of WO opleiding afgerond;
  • Je hebt installatietechnische én bouwkundige kennis;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen technische dienstverlening;
  • Je kunt resultaatgericht werken, denkt in praktische, toekomstbestendige oplossingen en hebt oog voor kwaliteit;
  • Je werkt graag in een team maar kunt ook goed zelfstandig functioneren
  • Je bent klantgericht, communicatief en sociaal vaardig.
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en kan ESG doelen omzetten in acties;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring in het werken met Yardi software heeft een pre.

Ons aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven. Je kunt rekenen op een aantrekkelijke vergoeding met dynamische elementen. Daarnaast voorzien wij ook in specifieke opleiding en coaching. Dit zowel intern als extern zodat je altijd van alle nieuwigheden op de hoogte blijft. En natuurlijk bieden wij ook een aantrekkelijk salarispakket in een hybride werkomgeving.

Volgende stap?

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct per email, jouw cv en motivatie mag je sturen naar vacature@quares.be

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail